Se pune drojdia cu o lingurita de zahar si un pic de lapte la dizolvat, separat se pun toate ingredientele uscate cu margarina intr-un castronel, peste se adauga drojdia dizolvata si cate putin lapte pana se incorporeaza tot, daca mai e nevoie se mai adauga un pic de faina, se pune aluatul intr-o punga si se lasa la crescut 2 ore.
Dupa doua ore se intinde o foaie din aluat de 1 cm grosime si se taie cu ajutorul unui pahar sau forma rotunda cercuri cu diametrul de 6-7 cm, se pun pe un prosop curat presarat cu faina, se acoprera cu alt prosop si se lasa la dospit inca o ora, dupa o ora se prajesc in ulei la foc moderat, se pudreaza cu zahar si se pot si umple cu gem sau nutela
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...
Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolataMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii