Bateti bine intr-un bol iaurtul, ouale, esenta de rom, sucul de lamaie, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugati faina proaspat cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecati energic sa nu se formeze cocoloase. Compozitia obtinuta trebuie sa fie de consistenta smantanii groase.
Incingeti mai mult ulei intr-o tigaie inalta. Luati cu lingurita din amestec, puneti in uleiul incins si coaceti pe o parte. Intoarceti rapid gogoselele si coaceti pe partea cealalta. Ele se fac foarte repede si cele mai multe se intorc singure in tigaie.
Scoateti-le pe servetele absorbante, dar veti vedea ca daca uleiul este bine incins, gogoselele nu vor absorbi ulei. Pudrati-le cat sunt calde cu zahar pudra vanilat.
Se pot servi calde sau reci, fiind nemaipomenit de moi si pufoase, in ambele situatii.
POFTA BUNA!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii