Pentru globuri din ciocolata
Umflati baloanele si legati-le bine.
Topiti ciocolata la bain- marie si lasati-o sa se racoreasca putin.
Turnati-o intr-un pos la care ati atasat un dui mic.
Trasati cu grija fire de ciocolata, roata pe suprafata balonului, apoi lasati sa se intareasca, intr-o sita sau pe un gratar.
Decupati la un capat din impletitura de ciocolata cu o foarfeca mica.
Spargeti balonul cu un ac si scoateti-l cu atentie.
Atasati un sistem de agatare / cleme de la globuri.
Pentru stelute din ciocolata
Tapetati dosul unei tava cu hartie de copt.
Topiti ciocolata rasa la bain- marie.
Puneti cate ½ lingurita de ciocolata pe hartia de copt si faceti raze cu o scobitoare, incepand din mijlocul gramajoarei spre margini.
Dati la rece pana se intareste ciocolata.
Desprindeti stelutele de pe hartie. Faceti cate un orificiu si legati cu ata.
Impodobiti cu globurile si stelutele din ciocolata bradul sau decorati cu ele masa de Craciun.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii