Ghorinuca

Postat pe: 23-03-2012
(0)

Ingrediente

2 oua
90 gr unt
150 g zahar pudra
300 gr faina alba
vanilie
1 plic praf de copt
50- 80 grame nuca macinata
zahar pudra pt tavalit fursecurile
putina sare
magiun de prune

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil foarte bine cu zahar.
Se adauga apoi vanilia, nuca macinata, si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora.

Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade.

Reci, se pot lipi doua cate doua cu gem de prune, sunt foarte bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghorinuca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghorinuca