Ghoriba

Postat pe: 07-12-2011
(0)

Ingrediente

ingrediente
2 oua
50 gr unt
150 g zahar pudra
40 ml ulei
350 gr faina alba
vanilie
1 plic praf de copt
zahar pudra pt tavalit fursecurile
putina sare
eu as fi adaugat un pumn de nuca macinata daca aveam
data viitoare pun si nuca

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Preparea este simpla:

Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil ffff bine cu zahar.
Se adauga uleiul, vanilia, faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora.

Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra.
Tava trebuie sa fie tapetata cu hartie de copt.
Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade.

Nu am poze cu coca, am uitat sa fac.
fursecurile raman crocante! eu le pastrez in cutie de metal.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghoriba" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghoriba