Preparea este simpla:
Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil ffff bine cu zahar.
Se adauga uleiul, vanilia, faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora.
Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra.
Tava trebuie sa fie tapetata cu hartie de copt.
Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade.
Nu am poze cu coca, am uitat sa fac.
fursecurile raman crocante! eu le pastrez in cutie de metal.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaImi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii