Se prepara un aluat din 800 g de faina, 30 gr de drojdie, 50 cl de lapte si apa, 2 oua, 100 gr de zahar
Lasati aluatul sa se odihneasca 15 minute si apoi adaugati margarina, mierea, 200 gr de faina, sarea, vanilia si bicarbonatul de sodiu
Framantati pana obtineti un aluat omogen si lasati la dospit 20 de minute intr-un loc temperat
Adaugati la sfarsit restul de zahar si impartiti aluatul in bule rotulde de circa 90 de grame pe care le puneti la copt in aparatul de gauffre
Se serveste cu frisca de casa, cu dulceata sau cu crema de ciocolata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii