Gauffre De Liege

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 kg de faina alba
50 cl lapte+apa
30 gr de drojdie
250 gr de margarina sau unt
2 oua
3 linguri de miere de albine
2 pliculete de zahar vanilat
3 gr de bicarbonat de sodiu
300 gr de zahar
Un varf de sare

Mod de preparare

Se prepara un aluat din 800 g de faina, 30 gr de drojdie, 50 cl de lapte si apa, 2 oua, 100 gr de zahar

Lasati aluatul sa se odihneasca 15 minute si apoi adaugati margarina, mierea, 200 gr de faina, sarea, vanilia si bicarbonatul de sodiu

Framantati pana obtineti un aluat omogen si lasati la dospit 20 de minute intr-un loc temperat

Adaugati la sfarsit restul de zahar si impartiti aluatul in bule rotulde de circa 90 de grame pe care le puneti la copt in aparatul de gauffre
Se serveste cu frisca de casa, cu dulceata sau cu crema de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Gauffre De Liege" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la ablodde

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gauffre De Liege