Gauffre De Liege

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 kg de faina alba
50 cl lapte+apa
30 gr de drojdie
250 gr de margarina sau unt
2 oua
3 linguri de miere de albine
2 pliculete de zahar vanilat
3 gr de bicarbonat de sodiu
300 gr de zahar
Un varf de sare

Mod de preparare

Se prepara un aluat din 800 g de faina, 30 gr de drojdie, 50 cl de lapte si apa, 2 oua, 100 gr de zahar

Lasati aluatul sa se odihneasca 15 minute si apoi adaugati margarina, mierea, 200 gr de faina, sarea, vanilia si bicarbonatul de sodiu

Framantati pana obtineti un aluat omogen si lasati la dospit 20 de minute intr-un loc temperat

Adaugati la sfarsit restul de zahar si impartiti aluatul in bule rotulde de circa 90 de grame pe care le puneti la copt in aparatul de gauffre
Se serveste cu frisca de casa, cu dulceata sau cu crema de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gauffre De Liege" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  06.01.2010 17:46:55

in sfarsit am gasit reteta .multumesc

ralucablebea
•  03.03.2009 20:22:54

cum imi cumpar aparat de gauffre cum fac..:)
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gauffre De Liege