Gauffre cu iaurt si ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125 g iaurt Cremosso
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 g ciocolata tocata
  • 1/2 lingurita paraf de copt
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat putin mai gros deca cel de clatite

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare si cu zaharul.Se adauga untul topit,iaurtul si laptele,mixand in continuare.Se pune si faina,cate putin,pana ajungem la consistenta dorita.La sfarsit incorporam si ciocolata tocata,amestecand usor cu o lingura.

Cu un polonic am pus compozitia in aparatul special de gauffre si am copt cate aproximativ 5 minute pentru fiecare tura. Am decupat inimioarele si le-am „machiat” cu sos de ciocolata alba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate