Tocati sau radeti fin ciocolata intr-un bol si amestecati-o cu cacao cernuta.
Separat, fierbeti la bain- marie smantana pentru frisca pana da in clocot.
Turnati din smantana peste amestecul cu ciocolata, putin cate putin, batand cu mixerul la viteza mica.
Pastrati restul de smantana pentru frisca pe baia de aburi pentru a ramane fierbinte, pana la epuizare.
Pasati pentru a indeparta si ultimele bucatele de ciocolata.
Intrebuintati-o imediat pentru ca riscati sa se intareasca.
A glazura- in cartile de specialitate inseamna - "invelis exterior pentru dulciuri, sub forma de amestec gros si lucios".
Acest ganache are textura ideala pentru a glazura dulciurile.
Perfecti pentru gustare. Eu i-am folosit si ca suport pentru gargaritele pe care l-am dus la gradinita, la sfarsitul anului...
Biscuiti sarati (crackers) cu semintePrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii