Tocati sau radeti fin ciocolata intr-un bol si amestecati-o cu cacao cernuta.
Separat, fierbeti la bain- marie smantana pentru frisca pana da in clocot.
Turnati din smantana peste amestecul cu ciocolata, putin cate putin, batand cu mixerul la viteza mica.
Pastrati restul de smantana pentru frisca pe baia de aburi pentru a ramane fierbinte, pana la epuizare.
Pasati pentru a indeparta si ultimele bucatele de ciocolata.
Intrebuintati-o imediat pentru ca riscati sa se intareasca.
A glazura- in cartile de specialitate inseamna - "invelis exterior pentru dulciuri, sub forma de amestec gros si lucios".
Acest ganache are textura ideala pentru a glazura dulciurile.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosNu suntem deloc fani conserve de carne, eu cel putin nu mananc deloc. Am primit cateva si parca nu le-as arunca, asa ca...
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosiiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii