Se iau foile de alut fraged, se taie in 4, fiecare parte se unge cu margarina topita in prealabil. Se adauga crema in forma de stiks, se indoaie la margini si se ruleaza.
Crema se obtine astfel 100 ml lapte 50 g zahar, 10 ml mastica. Laptele se pune la incalzit inpreuna cu zaharul si mastica se mesteca pina se obtine o crema.
Rulourile se pun la cuptor cca 10 min, cuptorul trebuie sa fie incins la 170-180C.
Mastica este o baututa traditionala greceasaca. Rulorile se iau de la cuptor si se aseaza pe farfurie 2 jos si 2 deasupra, siropul de zahar se pune in farfurie in forma de zig-zag. Se ia o palina de inghetata masica si se pune deasupra preparatului iar in top o frunza de menta si 1/4 capsune
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii