Se iau foile de alut fraged, se taie in 4, fiecare parte se unge cu margarina topita in prealabil. Se adauga crema in forma de stiks, se indoaie la margini si se ruleaza.
Crema se obtine astfel 100 ml lapte 50 g zahar, 10 ml mastica. Laptele se pune la incalzit inpreuna cu zaharul si mastica se mesteca pina se obtine o crema.
Rulourile se pun la cuptor cca 10 min, cuptorul trebuie sa fie incins la 170-180C.
Mastica este o baututa traditionala greceasaca. Rulorile se iau de la cuptor si se aseaza pe farfurie 2 jos si 2 deasupra, siropul de zahar se pune in farfurie in forma de zig-zag. Se ia o palina de inghetata masica si se pune deasupra preparatului iar in top o frunza de menta si 1/4 capsune
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii