Se freaca untul cu zaharul. Apoi se adauga trepatat ouale. Urmeaza smantana, aromele iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.
Se intinde cu sucitoarea, se decupeaza cu diferite forme si se orneaza dupa imaginatia noastra. Eu le-am amestecat toate odata
Am facut si cu cacao o parte.
Am ornat cu glazura din lamaie colorata. Decorat cu seringa.
Dupa cum vedeti m-am gandit sa fac si covrigei
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSunt atat de aromate si merg asa de bine alaturi de o cana cu lapte sau cafeaua de dimineata!
Spirale cu nuca de cocos si portocaleReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii