Ungeti forma cu unt topit. Dati-o la frigider 10 min pentru a putea aplica aluatul mai usor.
Puneti toate ingredientele intr-un bol si mixati bine. Aplicati aluatul in forma cu ajutorul spatulei.
Treceti screper-ul pe suprafata tavii, curatand surplusul de aluat (aluatul trebuie sa ramana doar in locasele pentru fursecuri). Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade circa 10-15 min sau pana ce fursecurile incep sa se aureasca.
Intre timp, amestecati zaharul pudra cu cel vanilat si puneti-l intr-o sita. Lasati tava sa stea 5 min sa se racoreasca, apoi scoateti fursecurile prin rasturnare.
Pudrati imediat cu zaharul praf vanilat.
Eu carnivora, dar imi plac mai mult sarmalele de post......deci eu cu pofta nu ma pun, ca ma pune ea la podea.......:D
Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii