Fursecuri Semiluna Aplicate cu Screper-ul

Postat pe: 13-12-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 42 buc (1 tava) :
95 g faina
30 g migdale macinate fin
60 g zahar - va recomand zaharul pudra
1 lingurita zahar vanilat
100 g unt moale
1 ou
Suplimentar:
1 lingurita unt, pentru uns tava
Pentru ornat:
zahar pudra, dupa dorinta
zahar vanilat, dupa dorinta

Mod de preparare

Ungeti forma cu unt topit. Dati-o la frigider 10 min pentru a putea aplica aluatul mai usor.

Puneti toate ingredientele intr-un bol si mixati bine. Aplicati aluatul in forma cu ajutorul spatulei.

Treceti screper-ul pe suprafata tavii, curatand surplusul de aluat (aluatul trebuie sa ramana doar in locasele pentru fursecuri). Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade circa 10-15 min sau pana ce fursecurile incep sa se aureasca.

Intre timp, amestecati zaharul pudra cu cel vanilat si puneti-l intr-o sita. Lasati tava sa stea 5 min sa se racoreasca, apoi scoateti fursecurile prin rasturnare.

Pudrati imediat cu zaharul praf vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri Semiluna Aplicate cu Screper-ul" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Semiluna Aplicate cu Screper-ul