Fursecuri Semiluna Aplicate cu Screper-ul

Postat pe: 13-12-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 42 buc (1 tava) :
95 g faina
30 g migdale macinate fin
60 g zahar - va recomand zaharul pudra
1 lingurita zahar vanilat
100 g unt moale
1 ou
Suplimentar:
1 lingurita unt, pentru uns tava
Pentru ornat:
zahar pudra, dupa dorinta
zahar vanilat, dupa dorinta

Mod de preparare

Ungeti forma cu unt topit. Dati-o la frigider 10 min pentru a putea aplica aluatul mai usor.

Puneti toate ingredientele intr-un bol si mixati bine. Aplicati aluatul in forma cu ajutorul spatulei.

Treceti screper-ul pe suprafata tavii, curatand surplusul de aluat (aluatul trebuie sa ramana doar in locasele pentru fursecuri). Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade circa 10-15 min sau pana ce fursecurile incep sa se aureasca.

Intre timp, amestecati zaharul pudra cu cel vanilat si puneti-l intr-o sita. Lasati tava sa stea 5 min sa se racoreasca, apoi scoateti fursecurile prin rasturnare.

Pudrati imediat cu zaharul praf vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fursecuri Semiluna Aplicate cu Screper-ul" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Semiluna Aplicate cu Screper-ul