Fursecuri `ninse`

Complexitate
redusa
Fursecuri `ninse`

Ingrediente

  • 2 oua
  • 60gr unt
  • 100gr zahar
  • 200gr ciocolata de preferinta amaruie
  • vanilie sau rom dupa preferinta
  • 200gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • un praf sare

Mod de preparare

Modul de preparare-se topeste ciocolata si se amesteca cu untul moale si zaharul, ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte, se adauga ouale unul cata unul, separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt care se adauga peste compozitia cu ciocolata, se lasa la frigider 1-2 ore sa se intareasca si apoi se fac mingi de marimea unei nuci si se dau prin zahar pudra, se coc la foc moderat ptr circa 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici