Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Urmeaza cacaua si esenta de rom.
Compozitia trebuie sa stea in frigider, acoperita cu folie, minim o ora.
Formam bilute de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar pudra. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta. Dam tava la cuptor, preincalzit la 170 grade, pentru 10-15 minute.
Dupa ce le scoatem, le lasam cateva minute sa se racoreasca in tava.
Sa aveti pofta!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAstăzi aniversăm 13 ani de căsnicie și nu puteam lăsa să treacă acest eveniment fără a pregăti un tort. Îmi...
Desert tort cu crema de piersici si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii