Am facut un aluat din ingredientele de mai sus, in ordinea insirata (ca eu le-am pus la robot, dar la sfarsit l-am mai framantat putin cu mana), si am dat la frigider. Unii zic 30 de minute, eu le-am uitat o ora pentru ca intre timp mai faceam si altele.
Se intinde direct pe foaie de copt cat tava de mare, se taie jumate cu gauri si jumate fara, se coc 12-15 minute la 180C (350F). Se pudreaza cele cu gauri inainte de lipirea de celelalte. Se lipesc doua cate doua cu jeleu. Au iesit cam 40 de bucati (lipite)
M-am gandit sa-ti pregatesc inca o reteta care are sute de versiuni si care totodata starneste competitia in pescarii de...
Saramura de peste in stil vietnamezInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii