Am facut un aluat din ingredientele de mai sus, in ordinea insirata (ca eu le-am pus la robot, dar la sfarsit l-am mai framantat putin cu mana), si am dat la frigider. Unii zic 30 de minute, eu le-am uitat o ora pentru ca intre timp mai faceam si altele.
Se intinde direct pe foaie de copt cat tava de mare, se taie jumate cu gauri si jumate fara, se coc 12-15 minute la 180C (350F). Se pudreaza cele cu gauri inainte de lipirea de celelalte. Se lipesc doua cate doua cu jeleu. Au iesit cam 40 de bucati (lipite)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii