1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul.
2.Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare ,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit.
3.Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.Se dau la rece cateva minute
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa Aceasta prajiturica am facut-o combinand cam ce aveam prin frigider. Ciresele trebuiau consumate asa ca m-am...
Prajitura cu cirese si crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii