Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

Postat pe: 16-11-2015
(0)

Ingrediente

pentru aluat250 g unt sau margarina
125 g zahar
2 plicuri zahar vanilat(sau esenta)
un ou
3 galbenusuri
250 g faina
150 g amidon de porumb(Gustin)
pentru ornat
100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt
100 g nuca de cocos deshidratata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul.
2.Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare ,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit.
3.Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.Se dau la rece cateva minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos