Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen. 
 Se intinde o foie de 1, 5 cm grosime si se taie in formele dorite. Aluatul e modelabil, prin urmare se pot face niste bilute mai plate si in mana (cum am facut eu). 
 Se coc la 160 de grade c, timp de 8-10 minute. 
 Se scot din tava dupa ce s-au racit (sunt foarte sfaramiciosi cat sunt fierbinti). 
 Decorare: 
 Se pot decora cu orice glazura. Eu am decorat cativa cu ciocolata pe care am topit-o in prealabil si cativa i-am lasat simpli. 
Din ingredientele mentionate ies 24 de biscuiti.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii