Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.
Se intinde o foie de 1, 5 cm grosime si se taie in formele dorite. Aluatul e modelabil, prin urmare se pot face niste bilute mai plate si in mana (cum am facut eu).
Se coc la 160 de grade c, timp de 8-10 minute.
Se scot din tava dupa ce s-au racit (sunt foarte sfaramiciosi cat sunt fierbinti).
Decorare:
Se pot decora cu orice glazura. Eu am decorat cativa cu ciocolata pe care am topit-o in prealabil si cativa i-am lasat simpli.
Din ingredientele mentionate ies 24 de biscuiti.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii