Fursecuri Din Bezea cu Nuca si Crema

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

2 albusuri
100 g de miez de nuca
100 g zahar
1 lingura amidon alimentar
un varf de sare
crema de alune sau 50 g de ciocolata amaruie, lapte, alba
zahar pudra

Mod de preparare

Bateti bine albusurile cu un varf de sare, apoi adaugati putin cate putin zaharul. Bateti bine, pana cand totul devine ca o crema densa si lucioasa.

Maruntiti bine nucile impreuna cu o lingura de amidon, pana devin ca un praf. Adaugati-le la albusurile batute si amestecati de jos in sus, incet, incet... ca sa nu se lase compozitia. Cu ajutorul unei "siringi" de decorat, puneti intr-o tava (captusita cu hartie de cuptor) putin din compozitie, de marimea unei nuci (cu varful care are gaura mai mare).

Bagati in cuptorul deja cald la o temperatura de 220 grade circa 5 minute,pana cand se rumenesc. Lasati sa se raceasca biscuitii, apoi ii lipiti cu crema de alune, cu ciocolata topita a bain-marie sau alta crema dupa gust.

Inainte de a servi, daca doriti presarati zahar pudra deasupra.
Au iesit 22 bucati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri Din Bezea cu Nuca si Crema" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

strumph
•  25.02.2010 00:09:51

arata bestial

dana67
•  17.01.2010 22:08:04

FFFFF. bune , le-am facut de sarbatori ,au fost grozave, mersi de reteta Nicoleta

ratatouille
•  11.12.2009 07:28:46

imi place reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Din Bezea cu Nuca si Crema