Bateti bine albusurile cu un varf de sare, apoi adaugati putin cate putin zaharul. Bateti bine, pana cand totul devine ca o crema densa si lucioasa.
Maruntiti bine nucile impreuna cu o lingura de amidon, pana devin ca un praf. Adaugati-le la albusurile batute si amestecati de jos in sus, incet, incet... ca sa nu se lase compozitia. Cu ajutorul unei "siringi" de decorat, puneti intr-o tava (captusita cu hartie de cuptor) putin din compozitie, de marimea unei nuci (cu varful care are gaura mai mare).
Bagati in cuptorul deja cald la o temperatura de 220 grade circa 5 minute,pana cand se rumenesc. Lasati sa se raceasca biscuitii, apoi ii lipiti cu crema de alune, cu ciocolata topita a bain-marie sau alta crema dupa gust.
Inainte de a servi, daca doriti presarati zahar pudra deasupra.
Au iesit 22 bucati.
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa, pe care o prepari rapid.
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii