Bateti bine albusurile cu un varf de sare, apoi adaugati putin cate putin zaharul. Bateti bine, pana cand totul devine ca o crema densa si lucioasa.
Maruntiti bine nucile impreuna cu o lingura de amidon, pana devin ca un praf. Adaugati-le la albusurile batute si amestecati de jos in sus, incet, incet... ca sa nu se lase compozitia. Cu ajutorul unei "siringi" de decorat, puneti intr-o tava (captusita cu hartie de cuptor) putin din compozitie, de marimea unei nuci (cu varful care are gaura mai mare).
Bagati in cuptorul deja cald la o temperatura de 220 grade circa 5 minute,pana cand se rumenesc. Lasati sa se raceasca biscuitii, apoi ii lipiti cu crema de alune, cu ciocolata topita a bain-marie sau alta crema dupa gust.
Inainte de a servi, daca doriti presarati zahar pudra deasupra.
Au iesit 22 bucati.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii