Fursecuri Din Bezea cu Nuca si Crema

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

2 albusuri
100 g de miez de nuca
100 g zahar
1 lingura amidon alimentar
un varf de sare
crema de alune sau 50 g de ciocolata amaruie, lapte, alba
zahar pudra

Mod de preparare

Bateti bine albusurile cu un varf de sare, apoi adaugati putin cate putin zaharul. Bateti bine, pana cand totul devine ca o crema densa si lucioasa.

Maruntiti bine nucile impreuna cu o lingura de amidon, pana devin ca un praf. Adaugati-le la albusurile batute si amestecati de jos in sus, incet, incet... ca sa nu se lase compozitia. Cu ajutorul unei "siringi" de decorat, puneti intr-o tava (captusita cu hartie de cuptor) putin din compozitie, de marimea unei nuci (cu varful care are gaura mai mare).

Bagati in cuptorul deja cald la o temperatura de 220 grade circa 5 minute,pana cand se rumenesc. Lasati sa se raceasca biscuitii, apoi ii lipiti cu crema de alune, cu ciocolata topita a bain-marie sau alta crema dupa gust.

Inainte de a servi, daca doriti presarati zahar pudra deasupra.
Au iesit 22 bucati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri Din Bezea cu Nuca si Crema" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

strumph
•  25.02.2010 00:09:51

arata bestial

dana67
•  17.01.2010 22:08:04

FFFFF. bune , le-am facut de sarbatori ,au fost grozave, mersi de reteta Nicoleta

ratatouille
•  11.12.2009 07:28:46

imi place reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Din Bezea cu Nuca si Crema