Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul pudra si sarea.
Incorporam oul, apoi nuca pe care o macinam inainte.
Adaugam stafidele, praful de copt, apoi faina cernuta, treptat.
La final punem esenta de rom.
Trebuie sa obtinem un aluat omogen, usor lipicios.
Il acoperim cu folie si il dam 20-30 de minute la frigider.
Tapetam o tava cu hartie de copt, scoatem aluatul.
Rupem bucatele din el, formam niste bilute si le asezam in tava. Puteti sa le decupati si cu forme.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. La lasam pana se rumenesc usor si se formeaza mici crapaturi.
Le scoatem cand sunt gata, le lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar.
Se pastreaza intr-o cutie cu capac.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii