Din cartea " Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina, dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.
1 cup = 1 cana de 200 ml
Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.
Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos.
Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.
Se formeaza bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.
Se pun in tava, la o distanta de 3 cm.
Se coc cam 10 minute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii