Din cartea " Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina, dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.
1 cup = 1 cana de 200 ml
Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.
Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos.
Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.
Se formeaza bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.
Se pun in tava, la o distanta de 3 cm.
Se coc cam 10 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii