Fursecuri cu Nuca

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

400 g unt
100 g miere
20 ml rom
vanilie
sare
450 g faina (integrala)
10 g praf de copt
nuci jumatati (circa 60 de bucati)

Mod de preparare

Untul se topeste, se adauga mierea, romul, vanilia, sarea, faina cu praful de copt. Se framinta o coca si se tine 2 ore la rece. Cuptorul se incalzeste la 180 de grade. Se fac din coca sfere mici care se pun in tava tapetata si pe deasupra sferelor se preseaza cite o jumatate de nuca. Se tin in cuptor aprox 14 minute. Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri cu Nuca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dana67
•  16.12.2009 12:29:53

felicitari, foarte bune

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri cu Nuca