Untul se topeste, se adauga mierea, romul, vanilia, sarea, faina cu praful de copt. Se framinta o coca si se tine 2 ore la rece. Cuptorul se incalzeste la 180 de grade. Se fac din coca sfere mici care se pun in tava tapetata si pe deasupra sferelor se preseaza cite o jumatate de nuca. Se tin in cuptor aprox 14 minute. Se pudreaza cu zahar.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCum incepe sa vina caldura, incerc sa fac retete mai usoare, sa le putem servi cu salate, ca sa profitam de legumele...
Aperitiv omleta cu spanac la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii