Fursecuri cu multa ciocolata

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu multa ciocolata

Ingrediente

  • 175 g unt moale
  • 85 g zahăr
  • 250 g făină
  • 2 linguri cacao neagră
  • 100 g ciocolată

Mod de preparare

Se amestecă untul cu zahărul pentru câteva minute, apoi se încorporează făina cernută împreună cu cacaua. Se adaugă şi ciocolata tăiată în bucăţele şi se frământă amestecul cu mâna. Se formează un baton cu diametrul de 4 – 5 cm care se înveleşte în folie de plastic şi se dă la frigider pentru o oră sau cam 20 de minute la congelator.

Se taie în cercuri de jumătate de cm grosime care se mai modelează cu mâna înainte de a fi puse în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc cam 10-12 minute. Se lasă la răcit în tavă.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici