Se amesteca si se framinta impreuna, faina, migdalele, coaja de lamiie, zaharul, galbenusurile si untul.
Se impacheteaza in folie de nailon si se pune la frigider pt. 30 min.
Cuptorul se incinge la 150C. 170.
Aluatul se intinde subtire si se taie rondele.
Jumatate din ele fara cauri iar cealalta jum. cu gauri.
Se aseaza pe o tava captusita cu hirtie de copt si se cococa. 10 min.
Rondelele cu gauri se dau prin zahar pudra.
Marmelada se incalzeste f. putin si se pune intr-e doua rondele.
Una fara gauri si una cu gauri.
-n-am mai pozat toate detaliile.
-am decupat cu aceleasi forme ca la fursecurile simple
Daca ar trebui sa povestesc ceva despre acest aluat, n-as zice decat ca am gasit formula ideala. Nu este complicat, iar...
Desert strudel cu branza si stafideDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii