Amestecam iaurtul cu zaharul,pana cand acesta se topeste partial.Adaugam esentele, ouale,praful de sare,bicarbonatul stins in putina zeama de lamaie,uleiul si faina cat cuprinde (aluatul trebuie sa fie usor lipicios,nu foarte tare).La sfarsit adaugam stafide, sau merisoare in cazul meu.In reteta originala se mentiona,ca la prepararea fursecurilor sa ungem mainile cu ulei.La mine nu a fost nevoie, aluatul nu s-a lipit.Rupem aluat cam cat un ou si formam fursecuri rotunde,usor aplatizate, mai groase decat cele obisnuite.Punem zaharul intr-un castronel si dam fursecurile pe o parte prin zahar. Tapetam tava cu hartie de copt si punem fursecurile.Dam la cuptor la foc mic,pana se rumenesc frumos.Vor fi niste fursecuri crocante la exterior si moi la interior.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii