Se framanta un aluat din toate ingredientele (eu le-am pus la robot) si se da la frigider cel putin 3 ore.
Se preincalzeste cuptorul la 190 C (cred ca atatea sunt, ca in Fahrenheit sunt 400F). Se taie din aluat numai cat intindem, restul se da inapoi la frigider. Foaia trebuie sa fie cam de 0.8 cm-1 cm grosime, daca e prea subtire fursecurile se usuca. Se taie cu diferite forme. Se coc pe hartie de pergament cel mult 10 minute (in reteta scria 8 minute, dar eu am cuptor electric si le-am tinut 10 minute).
Se decoreaza cu crema de zahar pudra, sau pur si simplu se pudreaza numai. Eu am facut royal icing (cumparat), care e un amestec din zahar pudra, amidon, albuse deshidratate amestecate cu un pic de apa si am pus colorant portocaliu si negru.
Aluatul l-am intins direct pe hartia de copt, e mai usor de taiat cu forma si nu mai trebuie ridicate si puse in tava.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii