Fursecuri cu Jeleu si Dulceata

Postat pe: 21-11-2010
(5)

Ingrediente

600 g faina
200 g margarina Rama
200 g zahar pudra
3-4 plicuri zahar vanilat
3 oua
2 linguri smantana
1 borcan dulceata caise
1 praf de copt
cocos rosu
2 pachete jeleuri Silvana

Mod de preparare

Intr-un vas frecam spuma 200 g margarina Rama, 200 g zahar pudra, 3 galbenusuri de ou, apoi adaugam 1 praf de copt si 600 g faina. Daca mai e nevoie pentru a omogeniza aluatul adaugam si 2 linguri smantana. Obtinem un aluat pe care il vom intinde si decupa cu forme.

Din albusul ramas luam o parte si il batem un pic cu furculita cat sa se desprinda si vom unge suprafata formei decupate si peste punem forma mai mica.

In interior punem cate un pic de dulceata de caise si in mijloc asezam bomboanele cu jeleu. Restul de aluat ce cade din decupat il dam prin albus apoi il dam prin cocos razuit (eu am avut cocos rosu). Tava cu fursecurile aranjate pe hartia de copt o dam la cuptorul preincalzit si coacem prajiturelele la foc mic timp de 15-20 minute. Pe a doua zi sunt mult mai bune decat in prima zi.

Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri cu Jeleu si Dulceata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  01.12.2010 22:20:18

:) Laudele ca ti-au iesit sunt pe deplin ale tale, alinus_s. Felicitari . Daca imi permiti as spune sa incerci si biscuitii festivi :) sunt sigura ca vei fi multumita .

Iti doresc din suflet sarbatori fericite !

alinus_s
•  01.12.2010 16:28:42

Am uitat sa va scriu.Au iesit superbe.Exact ca in poze.Acum de Craciun le fac iar.Felicitari

alinus_s
•  24.11.2010 15:06:52

Arata super faine.Am cumparata tot ca sa le prepar azi si :-).....am uitat ouale.Dar maine si gur le fac si revin cu detalii..

yafa
•  27.11.2009 18:20:26

Foarte faine....

dana67
•  27.11.2009 09:45:29

Leila , arata grozav, ce frumos vor arata pe masa de Craciun,

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri cu Jeleu si Dulceata