Intr-un vas frecam spuma 200 g margarina Rama, 200 g zahar pudra, 3 galbenusuri de ou, apoi adaugam 1 praf de copt si 600 g faina. Daca mai e nevoie pentru a omogeniza aluatul adaugam si 2 linguri smantana. Obtinem un aluat pe care il vom intinde si decupa cu forme.
Din albusul ramas luam o parte si il batem un pic cu furculita cat sa se desprinda si vom unge suprafata formei decupate si peste punem forma mai mica.
In interior punem cate un pic de dulceata de caise si in mijloc asezam bomboanele cu jeleu. Restul de aluat ce cade din decupat il dam prin albus apoi il dam prin cocos razuit (eu am avut cocos rosu). Tava cu fursecurile aranjate pe hartia de copt o dam la cuptorul preincalzit si coacem prajiturelele la foc mic timp de 15-20 minute. Pe a doua zi sunt mult mai bune decat in prima zi.
Pofta Buna!!!
Ador aceasta prajitura in orice combinatie!
Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolataAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii