1 Se amesteca untul si zaharul intr-un bol si se adauga treptat faina, se amesteca pana cand compozitia devine omogena.
2 Se adauga cacao (cata vreti) si un varf de lingurita de praf de copt.
In alt vas se bate oul impreuna cu scortisoara si esenta de vanilie, iar apoi se adauga aluatului.
3 Se rup patratele de ciocolata in bucati mici (pepite) si se amesteca in aluat. Se intinde aluatul si se fac fursecuri cu un pahar sau cu forme(inimioara, ursulet...).
4 Se pun biscuitii intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor pana cand intra o furculita relativ usor si se scoate fara sa aiba urme de aluat.
Se servesc calzi cu un pahar de lapte rece alaturi.
Inițial am plecat de la rețeta Ritei, CulinaryRainbow, nătut în stil oriental ;)...
Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii