1 Se amesteca untul si zaharul intr-un bol si se adauga treptat faina, se amesteca pana cand compozitia devine omogena.
2 Se adauga cacao (cata vreti) si un varf de lingurita de praf de copt.
In alt vas se bate oul impreuna cu scortisoara si esenta de vanilie, iar apoi se adauga aluatului.
3 Se rup patratele de ciocolata in bucati mici (pepite) si se amesteca in aluat. Se intinde aluatul si se fac fursecuri cu un pahar sau cu forme(inimioara, ursulet...).
4 Se pun biscuitii intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor pana cand intra o furculita relativ usor si se scoate fara sa aiba urme de aluat.
Se servesc calzi cu un pahar de lapte rece alaturi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii