Fursecuri cu ciocolata si vanilie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de unt (eu am folosit President)
  • 1 cana de zahar
  • 3 cani de faina
  • 1 ou
  • praf de copt
  • 2 patrate de ciocolata neagra(70%cacao)
  • cacao (praf) sau ciocolata calda
  • scortisoara
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

1 Se amesteca untul si zaharul intr-un bol si se adauga treptat faina, se amesteca pana cand compozitia devine omogena.

2 Se adauga cacao (cata vreti) si un varf de lingurita de praf de copt.

In alt vas se bate oul impreuna cu scortisoara si esenta de vanilie, iar apoi se adauga aluatului.

3 Se rup patratele de ciocolata in bucati mici (pepite) si se amesteca in aluat. Se intinde aluatul si se fac fursecuri cu un pahar sau cu forme(inimioara, ursulet...).

4 Se pun biscuitii intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor pana cand intra o furculita relativ usor si se scoate fara sa aiba urme de aluat.
Se servesc calzi cu un pahar de lapte rece alaturi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars