1 Se amesteca untul si zaharul intr-un bol si se adauga treptat faina, se amesteca pana cand compozitia devine omogena.
2 Se adauga cacao (cata vreti) si un varf de lingurita de praf de copt.
In alt vas se bate oul impreuna cu scortisoara si esenta de vanilie, iar apoi se adauga aluatului.
3 Se rup patratele de ciocolata in bucati mici (pepite) si se amesteca in aluat. Se intinde aluatul si se fac fursecuri cu un pahar sau cu forme(inimioara, ursulet...).
4 Se pun biscuitii intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor pana cand intra o furculita relativ usor si se scoate fara sa aiba urme de aluat.
Se servesc calzi cu un pahar de lapte rece alaturi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii