Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca pana devine un amestec lichid si omogen.
Se da de pe foc si se adauga oul batut si faina amestecata si cernuta cu cacaoa si drojdia uscata.Se amesteca bine pana devine o pasta.
Se ia cu lingurita din pasta de ciocolata,se modeleaza cu mana bilute care se trec prin zahar pudra apoi se aseaza una langa alta ,cu distanta de 2 cm intre ele,in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se da in cuptorul inci9ns la cca.150 grade,la copt pentru 20 minute.Dupa 10 minute dam focul mai domol.Sunt gata cand se crapa crusta lor deasupra.
Se topesc cele 50 g de ciocolata cu laptele apoi se trece fiecare fursec prin ea si prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor O ciorba clasica romaneasca, plina de legume care este pe placul tuturor .!!!! ,,Meniu copii""
Ciorba taraneasca de vitelEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii