Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca pana devine un amestec lichid si omogen.
Se da de pe foc si se adauga oul batut si faina amestecata si cernuta cu cacaoa si drojdia uscata.Se amesteca bine pana devine o pasta.
Se ia cu lingurita din pasta de ciocolata,se modeleaza cu mana bilute care se trec prin zahar pudra apoi se aseaza una langa alta ,cu distanta de 2 cm intre ele,in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se da in cuptorul inci9ns la cca.150 grade,la copt pentru 20 minute.Dupa 10 minute dam focul mai domol.Sunt gata cand se crapa crusta lor deasupra.
Se topesc cele 50 g de ciocolata cu laptele apoi se trece fiecare fursec prin ea si prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii