Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Postat pe: 16-11-2015
(0)

Ingrediente

100 g ciocolata amaruie
50 g unt
50 g zahar pudra
1 ou
esenta de rom
100 g faina +20 g amidon alimentar din porumb(sau 120 g faina)
o lingura de cacaoa
un varf de cutit de drojdie uscata
2 linguri de zahar pudra
pentru glazura
si decor
50 g ciocolata+o lingura de lapte sau smatana,nuca de cocos deshidratata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca pana devine un amestec lichid si omogen.
Se da de pe foc si se adauga oul batut si faina amestecata si cernuta cu cacaoa si drojdia uscata.Se amesteca bine pana devine o pasta.
Se ia cu lingurita din pasta de ciocolata,se modeleaza cu mana bilute care se trec prin zahar pudra apoi se aseaza una langa alta ,cu distanta de 2 cm intre ele,in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se da in cuptorul inci9ns la cca.150 grade,la copt pentru 20 minute.Dupa 10 minute dam focul mai domol.Sunt gata cand se crapa crusta lor deasupra.
Se topesc cele 50 g de ciocolata cu laptele apoi se trece fiecare fursec prin ea si prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata