Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca pana devine un amestec lichid si omogen.
Se da de pe foc si se adauga oul batut si faina amestecata si cernuta cu cacaoa si drojdia uscata.Se amesteca bine pana devine o pasta.
Se ia cu lingurita din pasta de ciocolata,se modeleaza cu mana bilute care se trec prin zahar pudra apoi se aseaza una langa alta ,cu distanta de 2 cm intre ele,in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se da in cuptorul inci9ns la cca.150 grade,la copt pentru 20 minute.Dupa 10 minute dam focul mai domol.Sunt gata cand se crapa crusta lor deasupra.
Se topesc cele 50 g de ciocolata cu laptele apoi se trece fiecare fursec prin ea si prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii