Fursecuri cu ciocolata

Portii
20
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente

  • 220 g faina
  • 100 g unt
  • 110 g zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • nutella

Mod de preparare

Intr-un bol, punem untul moale si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen. Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor intindem aluatul, iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam fursecurile in tava. Mie mi-au intrat 20 de fursecuri in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor, si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 13 minute-15 minute, sau pana cand fursecurile se rumenesc usor la suprafata. O parte din fursecuri le-am umplut cu nutella, iar celalalte fursecuri au fost servite ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate