Intr-un bol, punem untul moale si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen. Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor intindem aluatul, iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam fursecurile in tava. Mie mi-au intrat 20 de fursecuri in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor, si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 13 minute-15 minute, sau pana cand fursecurile se rumenesc usor la suprafata. O parte din fursecuri le-am umplut cu nutella, iar celalalte fursecuri au fost servite ca atare.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii