Fursecuri cu ciocolata

Portii
20
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente

  • 220 g faina
  • 100 g unt
  • 110 g zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • nutella

Mod de preparare

Intr-un bol, punem untul moale si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen. Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor intindem aluatul, iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam fursecurile in tava. Mie mi-au intrat 20 de fursecuri in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor, si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 13 minute-15 minute, sau pana cand fursecurile se rumenesc usor la suprafata. O parte din fursecuri le-am umplut cu nutella, iar celalalte fursecuri au fost servite ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica
Bucataras.RO

Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

”Quiche, în bucătaria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu...

Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat