Fursecuri cu afine, portocala si scortisoara

Postat pe: 18-11-2016
(0)

Ingrediente

200 gr unt
150 gr zahăr
1 ou
400 gr făină
coaja rasă si zeama de la o portocală
1 plic praf de copt
esenta de vanilie
1/2 linguriță scorțișoară pudră
1 cana afine de pădure uscate
1/2 cana nuci tocate grosier
zahar pudra

Mod de preparare

Numar portii

PORȚII

20 portii
Untul moale, la temperatura camerei, se alifiaza cu zahărul si esenta de vanilie. Se adauga oul, coaja si sucul de la o portocală. Omogenizam si punem treptat faina amestecată cu scortisoara si cu praful de copt. Amestecăm foarte bine, apoi incorporam la fel de bine afinele si nucile.

Invelim aluatul in folie alimentară si-l dam la rece minim 20 minute.

Formăm din aluatul rece, bilute pe care le asezam în tava tapetata cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor, cu ajutorul unei linguri sau al unui pahar.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190 -200 grade si coacem fursecurile timp de 15-20 minute sau pana se auresc usor.

Se lasă la racit in tavă. Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri cu afine, portocala si scortisoara" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri cu afine, portocala si scortisoara