Fursecuri Bio cu Merisor

Postat pe: 14-02-2013
(0)

Ingrediente

175 grame unt bio
85 grame zahar bio brut din trestie
1/2 lingurita vanilie pudra Bourbon bio
250 grame faina bio integrala de alac
75 grame nuci bio
75 grame merisor uscat bio

Mod de preparare

Dupa opinia mea este cea mai usoara reteta de fursecuri (am gasit-o intr-o revista GoodFood de prin 2011).

Macinam zaharul cu o risnita si il transformam in zahar pudra.

Framantam cu mainile untul topit la temperatura camerei, cu zaharul si vanilia. Adaugam faina si framantam in continuare apoi adaugam nucile si merisorul (nucile trebuie sa fie bucati cit mai mari)

Facem niste rulouri de 5 cm diametru, le infasuram in folie si le punem la congelator 15-20 minute.

Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de aluat putem sa o pastram in congelator pina la maximum 3 luni si sa coacem de fiecare data doar cit avem nevoie.

Incalzim cuptorul l 180 grade (treapta 4). Taiem felii de 1 cm grosime, asezam feliile intr-o tava de copt pe care am pus in prealabil hartie de copt si le coacem 15 minute. Le lasam la racit in tava de copt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri Bio cu Merisor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Bio cu Merisor