Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila, cacaua, faina de migdale si mierea.
Separat se bate oul ca pentru omleta si se adauga untul topit. Se toarna peste amestecul de faina.
Se amesteca cu lingura sau cu mana pana ce devine un amestec omogen, se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine.
Se iau cu lingura cantitati de aluat, se modeleaza in bilute, ajutandu-ne de mana, se decoreaza cu miez de nuca si tablete de ciocolata amaruie si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coc cca. 15 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii