Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila, cacaua, faina de migdale si mierea.
Separat se bate oul ca pentru omleta si se adauga untul topit. Se toarna peste amestecul de faina.
Se amesteca cu lingura sau cu mana pana ce devine un amestec omogen, se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine.
Se iau cu lingura cantitati de aluat, se modeleaza in bilute, ajutandu-ne de mana, se decoreaza cu miez de nuca si tablete de ciocolata amaruie si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coc cca. 15 minute.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii