Se pune untura cu oul intr-un vas, se adauga zaharul pudra si se amesteca pana acesta se topeste.
Se adauga coaja de portocala (eu am pus lamaie), si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet. La urma se pune faina cate putin, daca dorim un aluat mai moale se pune mai putina faina si se pot forma furescurile cu posul, daca nu, se face un aluat normal cu 300 g faina si se fac bilute.
Se coc intr-o tava cu hartie de copt la foc mediu spre mic pentru 10 min, sa fie frumos rumenite dedesupt.
Cand sunt reci se orneaza cu ciocolata topita.
Eu am pus deasupra fiecarui fursec cate o bucatica de morcov confiat, stafide si migdale.
Deliciosiiiiii!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii