1. desertam laptele indulcit sivanilat dupa gust intr-o farfurie de supa. In alta batem cu furculita ouale. Taiem feliile mai groase de cozonac.
2. inmuiem feliile de cozonacin lapte pe o parte si pe alta si le trecem trecem prin ou.
3. le punem imediat la prajit in tigaia cu ulei incins si le rumenim pe ambele parti.
Le servim pe un platou stropite cu smantana si decorate cu trandafir mesterit din coaja de la mar si asezonate cu cubulete de la mar sau cu ce fructe doriti!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii