Oul se bate impreuna cu 3 linguri de lapte si scortisoara. Banana se paseaza cu furculita si se adauga o lingura de lapte si scortisoara. Apoi, se pune pe o felie de paine amestecul de banana cu lapte si scortisoara, se adauga peste afine sau fructele si deasupra se pune o alta felie de paine.
Am obtinut astfel un fel de sandwichuri pe care le dam prin ou si le prajim in margarina.
Se servesc calde, cu smantana, nuca si eventual fructe.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii