Zaharul se pune la caramelizat dupa care se adauga margarina si faina. Se amesteca si daca vi se pare prea groasa se poate pune pune putina apa fiarta. Eu am pus si un pic de ness, i-a dat un gust si mai bun.
Aluatul se pune in forma sau se taie cu formele de prajituri si se coc. Se pune crema caramel peste foietaj si se orneaza cu fructe. Eu am folosit mandarine, kiwi, capsuni si zmeura.
Simplu si delicios, asa a zis logodnicul meu.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii