Ingrediente
● aluat de foietaj (am luat din comert) |
● 1 pahar zahar |
● jumatate pachet margarina |
● 3-4 linguri faina |
● 2-3 lingurite ness |
● fructe |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Zaharul se pune la caramelizat dupa care se adauga margarina si faina. Se amesteca si daca vi se pare prea groasa se poate pune pune putina apa fiarta. Eu am pus si un pic de ness, i-a dat un gust si mai bun.
Aluatul se pune in forma sau se taie cu formele de prajituri si se coc. Se pune crema caramel peste foietaj si se orneaza cu fructe. Eu am folosit mandarine, kiwi, capsuni si zmeura.
Simplu si delicios, asa a zis logodnicul meu. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Foietaj cu Fructe" nu uita sa ii faci un review.
Aluatul se pune in forma sau se taie cu formele de prajituri si se coc. Se pune crema caramel peste foietaj si se orneaza cu fructe. Eu am folosit mandarine, kiwi, capsuni si zmeura.
Simplu si delicios, asa a zis logodnicul meu. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Foietaj cu Fructe" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 10.12.2010 19:26:54
arata delicios.........