Fluturasi

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

1pahar zahar
1 pahar plin bine cu faina
4-5 oua
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se bat usor ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat, apoi se adauga faina. Se unge o tava cu unt si se ia din compozitie cu lingurita si se pun in gramajioare pe tava. Se coc la foc mai marisor. Imediat ce sunt gata se strang la un capat cu degetele ca sa capete forma unui fluturas.
Se pot da prin zahar pudra, dupa cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fluturasi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  09.04.2009 15:41:10

Foarte simplu de executat!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fluturasi