Fluturasi

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

1pahar zahar
1 pahar plin bine cu faina
4-5 oua
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se bat usor ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat, apoi se adauga faina. Se unge o tava cu unt si se ia din compozitie cu lingurita si se pun in gramajioare pe tava. Se coc la foc mai marisor. Imediat ce sunt gata se strang la un capat cu degetele ca sa capete forma unui fluturas.
Se pot da prin zahar pudra, dupa cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fluturasi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fluturasi