Se pune apa la fiert cu unt, sare, cand s-a topit untul si clocoteste apa se adauga faina se lasa cateva minute pana se desprinde de pe lingura si se ia de pe foc, cand se raceste putin
Se adauga ouale pe rand, se pune la copt gramajioare cu lingurita si se coc pana se usuca bine. Crema se fierbe budincile cu faina. laptele, zahar dupa gust se adauga untul frecat spuma.
Se umple cojile de la ecler cu crema, frisca si deasupra se orneaza cu frisca sau ciocolata topita
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii