Ecler (III)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500gr apa
200 gr unt sau 120 gr untura
250 gr faina
sare
6 oua intregi
Crema de lamaie dupa preferinte
1 kg lapte
3 budinci de vanilie
3 linguri de faina
200 gr unt
zahar
arome
frisca

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune apa la fiert cu unt, sare, cand s-a topit untul si clocoteste apa se adauga faina se lasa cateva minute pana se desprinde de pe lingura si se ia de pe foc, cand se raceste putin

Se adauga ouale pe rand, se pune la copt gramajioare cu lingurita si se coc pana se usuca bine. Crema se fierbe budincile cu faina. laptele, zahar dupa gust se adauga untul frecat spuma.

Se umple cojile de la ecler cu crema, frisca si deasupra se orneaza cu frisca sau ciocolata topita
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ecler (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ecler (III)