Spalam ciresele si le scoatem samburii. Spalam rubarba si o tocam cubulete.
Punem apa cu zahărul la fiert.
1 lamaie o feliem. Dupa 10-15 minute, adaugam feliile de lamaie.
Lasam siropul la fiert pana picatura de pe lingura formeaza o margica pe farfurie. Cand consideram ca este gata siropul, scoatem feliile de lamaie si adaugam ciresele. Dupa circa 15 minute adaugam si rubarba. Lasam sa fiarba circa 40 -50 de minute.
Oprim focul, adaugam sucul de la cealalta lamaie si migdalele maruntite.
Turnam in borcane sterilizate si lasam sa se raceasca incet.
Pofta buna!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii