Desert la pahar

Postat pe: 04-08-2017
(0)

Ingrediente

5 felii de chec uscat
Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ)
Cafea preparată
4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe
50 g ciocolată cu lapte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor şi gustos.

Preparare:
Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.
Se rupe checul în bucăţi mai mici.
În fiecare pahar se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.


Pofta Buna!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/desert-la-pahar.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Desert la pahar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Desert la pahar