Se curata de coaja 3-4 pere tari, in functie de cati meseni aveti, se taie in 2 pe lung, se scobesc in interior si se stropesc cu suc de lamaie sa nu se oxideze.
Se efectueaza apoi o frumoasa umplutura: aceasta e la mare alegere, eu de ex. am avut biscuiti cu ovaz si stafide pe care i-am sfaramat bine si i-am amestecat cu 2 l-ri de piure de mar. Am umplut perele si le-am dat la cuptor 20 min.
Dupa ce le-am scos am picurat peste ele miere si asta a fost tot! Desigur ca umplutura poate fi imbunatatita cu nuca, fructe uscate, mai stiu eu ce aveti pe acasa... Sunt foarte bune si simplu de facut.
Pofta buna!
Se pot servi caldute cu o lingura de inghetata peste ele sau reci, sunt la fel de bune...
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii