Se curata de coaja 3-4 pere tari, in functie de cati meseni aveti, se taie in 2 pe lung, se scobesc in interior si se stropesc cu suc de lamaie sa nu se oxideze.
Se efectueaza apoi o frumoasa umplutura: aceasta e la mare alegere, eu de ex. am avut biscuiti cu ovaz si stafide pe care i-am sfaramat bine si i-am amestecat cu 2 l-ri de piure de mar. Am umplut perele si le-am dat la cuptor 20 min.
Dupa ce le-am scos am picurat peste ele miere si asta a fost tot! Desigur ca umplutura poate fi imbunatatita cu nuca, fructe uscate, mai stiu eu ce aveti pe acasa... Sunt foarte bune si simplu de facut.
Pofta buna!
Se pot servi caldute cu o lingura de inghetata peste ele sau reci, sunt la fel de bune...
"Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii