Intr-un vas mai gros punem frisca lichida si ciocolata rupta bucatele.
Transferam totul pe foc, dam focul la mic, amestecam continuu pana ciocolata se topeste.
Tragem cratita de pe foc, dam la rece 4-5 sau chiar peste noapte.
Dupa ce s-a racit acest amestec, il scoatem de la frigider, mixam pana devine spuma.
Incorporam mascarponele, romul alb si vanilia. Daca doriti crema mai dulce, puteti pune 1-2 linguri de zahar pudra.
Pregatim doua vase micute de ceramica (sau puteti folosi o tava, un vas mai mare, este la alegerea voastra). Asezam un strat de piscoturi trecute prin cafea, un strat de crema. Venim iar cu un strat de piscoturi insiropate si iar crema.
Presaram ness si pudram cu cacao. Deasupra punem si cateva bombonele in forma de inimioara.
Dam desertul la rece 1-2, apoi servim.
Sa aveti pofta si sa il savurati cu placere.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii