Amestecam mai intai ouale, zaharul si laptele la mixer, adaugam praful de copt stins cu zeama de lamaie sau otet si faina si continuam mixarea.
Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina se rastoarna compozitia in tava si se asaza dupa preferinte caisele taiate felii.
se da la cuptor care a fost in prealabil incalzit ... se tine la foc moderat timp de 20-25 minute.
Se poate servi cu inghetata deasupra sau topping de caise.
Pofta buna!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu