Se face un aluat din toate ingredientele. Se lasa circa 30 minute la rece, apoi se intind foi patrate, se taie fasii lungi si late circa 5 cm se pune gem pe o margine se ruleaza.
Apoi se taie cat vrem de lungi rulouri. Se pune pe fiecare cate un pic de gem (de prune am avut eu) si apoi se ruleaza.
Se coc la foc moderat. Fierbinti, se dau prin zahar pudra.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorGuacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii