Se amesteca oul cu zaharul se mixeaza bine dupa care se adauga laptele, uleiul si restul ingredientelor se mixeaza sa nu fie cocoloasa, daca e foarte moale se mai pune 1 -2 linguri faina.
Se pun in forme, umplute la jumatate pentru ca cresc mult si se pot pune stafide, visine din compot sau simple sunt foarte bune si asa, se dau la cuptor la 180 grade pentru 20 min se face testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit dupa care se face glazura. Se topeste ciocolata in frisca se da la rece si se bate bine cu mixterul se poate colora, ornam cupcakes. In fotografie sunt cei cu cacao: wink:
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Picnicul bucatarasilor" Cine doreste o feliuta? Sau cine refuza o feliuta? Presimt ca acest cheesecake place cam...
Desert cheesecake cu capsuni fara coacereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii