Cupcakes 2 pentru Craciun

Complexitate
redusa
Cupcakes 2 pentru Craciun

Ingrediente

  • Ingredinente 8 cupcakes:
  • 70 g faina
  • 10 g cacao
  • un pic de bicarbonat
  • jumatate lingurita praf de copt
  • 40 ml ulei
  • 40 ml lapte
  • 90 g zahar
  • 1 ou Ingrediente glazura:
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g ciocolata alba
  • colorant daca vrei
  • ornamente colorate obtional

Mod de preparare

Se amesteca oul cu zaharul se mixeaza bine dupa care se adauga laptele, uleiul si restul ingredientelor se mixeaza sa nu fie cocoloasa, daca e foarte moale se mai pune 1 -2 linguri faina.

Se pun in forme, umplute la jumatate pentru ca cresc mult si se pot pune stafide, visine din compot sau simple sunt foarte bune si asa, se dau la cuptor la 180 grade pentru 20 min se face testul cu scobitoarea.

Se lasa la racit dupa care se face glazura. Se topeste ciocolata in frisca se da la rece si se bate bine cu mixterul se poate colora, ornam cupcakes. In fotografie sunt cei cu cacao: wink:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa