Se amesteca oul cu zaharul se mixeaza bine dupa care se adauga laptele, uleiul si restul ingredientelor se mixeaza sa nu fie cocoloasa, daca e foarte moale se mai pune 1 -2 linguri faina.
Se pun in forme, umplute la jumatate pentru ca cresc mult si se pot pune stafide, visine din compot sau simple sunt foarte bune si asa, se dau la cuptor la 180 grade pentru 20 min se face testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit dupa care se face glazura. Se topeste ciocolata in frisca se da la rece si se bate bine cu mixterul se poate colora, ornam cupcakes. In fotografie sunt cei cu cacao: wink:
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii