Se bat ouale cu zaharul bine cu mixterul pana se topeste zaharul, Intr-un castron se amesteca faina, amidonul, praful de copt si vanilia. Dupa care se adauga peste compozitia de oua in pooaie alternand cu uleiul se amesteca bine cu o lingura de lemn, nu va speriati ca aluatul iese mai tare asa trebuie sa fie.
Se pun in forme cam jumatate de forma sau un pic mai mult dupa care se adauga bucati de fructe, alune, ciocolata ce iti place acestea se amesteca in compozitie cu lingurita sa intre in ea. Se dau la cuptor la 170 grade pentru 20 min.
In compozitie se poate adauga si cacao eu am facut 12 albi si 12 cu cacao. Eu ii pun in forme cu clestele de luat inghetata este foarte usor.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii