Se bat ouale cu zaharul bine cu mixterul pana se topeste zaharul, Intr-un castron se amesteca faina, amidonul, praful de copt si vanilia. Dupa care se adauga peste compozitia de oua in pooaie alternand cu uleiul se amesteca bine cu o lingura de lemn, nu va speriati ca aluatul iese mai tare asa trebuie sa fie.
Se pun in forme cam jumatate de forma sau un pic mai mult dupa care se adauga bucati de fructe, alune, ciocolata ce iti place acestea se amesteca in compozitie cu lingurita sa intre in ea. Se dau la cuptor la 170 grade pentru 20 min.
In compozitie se poate adauga si cacao eu am facut 12 albi si 12 cu cacao. Eu ii pun in forme cu clestele de luat inghetata este foarte usor.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii