Cum se Taie Pulpa Citricelor in Cubulete

Complexitate
redusa
Cum se Taie Pulpa Citricelor in Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Taiati extremitatile fructului
    Taiati cate o felie subtire din partea de sus si din cea de jos a fructului, in asa fel incat pulpa sa fie expusa.

    2/ Curatati coaja si pielita alba
    Puneti fructul pe un blat drept. Urmati curburile fructului si curatati atat coaja, cat si pielita alba, folosindu-va de un cutit de bucatarie. Continuati in acest mod de jur- imprejurul fructului.

    3/ Indepartati orice urma de pielita alba
    In general, este dificil sa se inlature toata pielita alba in acelasi timp cu decojirea. Pentru a curata bine fructul, desprindeti si indepartati fiecare bucatica de pielita alba printr-o miscare fina de fierastrau a cutitului de bucatarie.

    4/ Separati segmentele
    Deasupra unui castron, taiati fiecare segment din fruct pentru a-l elibera din membrana, lasand bucata si sucul sa se scurga in castron.
    Folositi-le ca atare sau taiati in bucatele.

    5/ Taiati transversal fiecare segment, cu ajutorul unui cutit de bucatarie, astfel incat sa obtineti bucatele de pulpa de latimea dorita. Folositi cubuletele de citrice conform retetei.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
    Saramura de pui

    Saramura de pui

    Saramura de pui
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
    1
    Dulciuri

    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    2
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
    3
    Carte de bucate

    Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

    Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...

    Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    4
    Carte de bucate

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

    Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    Prajitura cu Nuca
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu Nuca

    Prajitura cu Nuca
    Parteneri
    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.