Cuib de viespi

Postat pe: 27-09-2010
(19)

Ingrediente

Auat:
575g faina
30 g drojdie
30 g zahar
esenta rom
50 ml ulei
5 galbenusuri
200 ml lapte
100 ml apa
o jumate lingurita sare
coaja de la o lamaie
Crema:
200 g unt
100 g zahar
daca doriti se poate folosi dupa gust nuca, cocos, scortisoara
Sirop:
125 ml lapte
150 g zahar
vanilie

Mod de preparare

Se framanta un aluat cu toate ingrdeientele (daca e prea moale mai adaugati un pumn de faina) si lasati la dospit.

Dupa ce a crescut il impartiti in 4 parti si din fiecare parte faceti o foaie pe care o ungeti cu crema obtinuta prin amestecul untului cu zahar (aveti grija sa va ajunga crema pt. toate foile).

Daca doriti presarati cu nuca, cocos sau scortisoara. Faceti o rulata din care taiati bucatele de cca. 4 cm. pe care le puneti in tava una langa alta, lasati sa mai dospeasca cca 30 minute dupa care dati la copt, 180 grade, dupa cca 20 minute le scoateti si le ungeti cu siropul obtinut prin fierberea laptelui cu zaharul si vanilia, dupa care dati din nou la copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cuib de viespi" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bogdan11
•  16.06.2016 18:39:09

foarte bun

oferta
•  20.08.2015 23:09:56

Start bani luna asta! Acum stie toata lumea ca ne-am extins foarte mult, dar mai avem nevoie de colaboratori, pentru ca avem planuri foarte mari pentru viitor! Vrem extindere si mai mare! Tu vrei sa castigi bani repede, cu o activitate bine organizata si interesanta? Atunci vino acum in echipa noastra! Solicita mai multe detalii si informatii la adresa de email: mihaelacosa97@yahoo.com

adrianaalexandru
•  15.11.2012 09:38:33

Multumim pentru reteta, este nemaipomenit de bunaaaa!!!!

dianapirjoleanu
•  26.06.2012 11:53:29

si cat se mai lasa la copt dupa ce ungem cu siropul?

dianapirjoleanu
•  26.06.2012 11:52:14

drojdie proaspata sau uscata ati folosit?

mirelaoscarsson
•  21.10.2011 14:48:55

se face si in suedia, dar se coc separat si deasupra se pune o glazura de zahar care se fierbe in prealabil cu un betisor de vanilje. bun, bun

bebebabanu
•  03.04.2011 19:14:56

se poate servi cu sos de vanilie cald,respectiv bodinca de vanilie preparata cu un pic mai mult lapte.in orice caz e super.

dana1234
•  18.12.2010 17:56:23

foarte buna

strumph
•  24.02.2010 23:47:42

ufff ce bine arata!

aanto1975
•  20.01.2009 16:24:15

Am facut acum 2 zile.Foarte buna reteta! multumesc!

adina_83
•  22.10.2008 16:48:15

Am facut aceasta reteta de foarte multe ori si a iesit foarte buna de fiecare data.Sotul meu si tatal meu au fost incantati.

nicomaritza
•  22.02.2008 16:06:30

Foarte buna reteta, mai ales cu nuci.

Kacee
•  05.02.2008 19:48:24

Da, este o reteta deosebita si se afla printre preparatele indragite de familia mea.De ani de zile fac cuiburi de viespi si pot spune ca intotdeauna mi-au iesit delicios, la fel ca ai tai.Felicitari !!!Kacee

vero
•  01.02.2008 18:39:49

Da, foarte buna reteta si cu siguranta am s-o incerc.

minerva
•  06.12.2007 13:17:39

arata foarte bine ,o sa le incerc

mirella
•  20.11.2007 23:14:31

f.bun dar vreau sa trimit poza cum mi-ai iesit mie cum pot'?

Stella Damianou
•  22.04.2007 20:15:17

Deliciose! Mi-e teama sa nu-si aduca aminte iar careva din familie de ele. ;)

Nally
•  04.04.2007 00:43:06

Supercalifragilistice! Merita facute degraba.... sigur dispar cat ai zice 'viespe' din tava! :)

cara
•  01.04.2007 19:22:45

reteta iese 100%. este absolut delicioasa!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cuib de viespi