Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga apa, faina si praful de copt. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.
La cuptor se coace pentru inceput la foc mare apoi se reduce, ca sa creasca.
SIROPUL:
Apa se pune la foc se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste dupa care se pune si cacaua si se amesteca bine.
Dupa ce s-a copt blatul se insiropeaza bine si se orneaza cu o budinca sau o crema si peste toate se pune frisca.
Se taie cuburi
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii