Cuburi vieneze

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

BLATUL:
4 oua
8 linguri apa
200 grame zahar
8 linguri faina
1/2 plic praf de copt
SIROPUL:
3/4 lapa,
200 grame zahar
o lingura cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga apa, faina si praful de copt. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.

La cuptor se coace pentru inceput la foc mare apoi se reduce, ca sa creasca.

SIROPUL:
Apa se pune la foc se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste dupa care se pune si cacaua si se amesteca bine.

Dupa ce s-a copt blatul se insiropeaza bine si se orneaza cu o budinca sau o crema si peste toate se pune frisca.
Se taie cuburi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cuburi vieneze" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cuburi vieneze