Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga apa, faina si praful de copt. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.
La cuptor se coace pentru inceput la foc mare apoi se reduce, ca sa creasca.
SIROPUL:
Apa se pune la foc se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste dupa care se pune si cacaua si se amesteca bine.
Dupa ce s-a copt blatul se insiropeaza bine si se orneaza cu o budinca sau o crema si peste toate se pune frisca.
Se taie cuburi
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii