Se fierbe laptele cu o lingura de zahar si zaharul vanilat 2-3 min. Intre timp se zdrobesc boabele de cafea. Se ia vasul cu lapte de pe foc, se adauga boabele de cafea zdrobite, se acopera cu un capac si se lasa sa se infuzeze 15 min.
Se rade coaja de la 1 portocala, iar ciocolata se rupe bucatele. Se caramelizeaza 100 g zahar, se stinge cu 1/2pahar cu apa si se amesteca folosind o lingura de lemn.
Se reduce focul si se adauga ciocolata bucatica dupa bucatica amestecind continuu. Se toarna apoi laptele printr-o strecuratoare care va retine resturile de cafea, se adauga coaja de portocala rasa si se amesteca bine.
Se bat galbenusurile cu restul de zahar. Se ia vasul cu ciocolata de pe foc si se adauga in el acest amestec de galbenusuri. Se reaseaza pe plita la foc moale si se lasa sa se incalzeasca batand cu telul. Dupa primele clocote se ia de pe foc.
Se toarna in 4 boluri de desert termorezistente si se lasa sa se raceasca. Se decoreaza cu feli de portocala, kiwi si cite o portie de frisca batuta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii